Editorin työkalupalkki

Sivuston muokkaukseen tarkoitetun osion yläosassa on työkalupalkki jossa on sivuston ylläpitoa helpottavia työkaluja. Osa niistä voidaan aktivoida ja osa on aina päällä.

Sivun osoite

Näyttää nykyisen sivun osoitteen.

Muokkaus ja katselutila

Vaihtaa tilan muokkaus ja katselun välillä. Katselutilassa voit katsella sivustoa ilman hallintatyökaluja.

Työkalupainikkeet

Tässä on kolme eri työkalua:

• Näytä linjat työkalu auttaa sinua asettelemaan sisältöä linjaan muiden kanssa. Linjat tulevat esille kun osoitat kursorilla jotakin sisältöaluetta.
  • Näytä marginaalit työkalu näyttää aktiivisen sisällön marginaalit
  • Muokkaa kiinteitä sisältöjä painike vaihtaa näytetäänkö sivupohjien muokkaamiseen tarkoitetut työkalut kuten sivun yläosa, alaosa sekä navigaatiot.

Näkymät eri päätelaitteilla

Voit muokata sivustoa eri päätelaitteille käyttämällä valmiita päätelaite asetuksia. Nämä asetukset simuloivat erilaisten päätelaitteiden leveyksiä. Kun valitset päätelaitteen, muokkaustila säädetään kyseisen laitteen leveyden mukaan. Kun muokkaat sivuston tyylejä tyylieditorilla, se muuttaa vain valitun päätelaitteen tyylejä.

Sivun ominaisuudet ja julkaise painikkeet

Painikkeet vaihtavat sivun julkaisuasetuksia sekä avaavat sivun ominaisuudet.