Bonsait tili

Kaikilla palvelumme käyttäjillä on oma Bonsait-tili jonka avulla voidaan hallita verkkosivustojen asiakastietoja, muuttaa laskutusosoitteita sekä tärkeimpänä kirjautua sivustojen hallintatilaan.

Sinulle on luotu tili kun olet määritellyt itsellesi käyttäjätunnukset sivustosi hallintatilaan. Omalle tilillesi voit kirjautua osoitteessa https://account.bonsait.fi. Kirjautumisen jälkeen avautuu aloitussivu jossa on listattu kaikki sivustot joille sinulle on käyttöoikeus sekä sivustot joille olet merkitty omistajaksi.

• Mikäli olet sivuston ylläpitäjä voit siirtyä sivuston muokkaustilaan.
  • Mikäli olet sivuston omistaja voit muokata sivun ominaisuuksia kuten tilausta tai laskutustietoja.

Tilinhallinnasta voit myös vaihtaa salasanasi tai liittää tilisi Google kirjautumiseen.