Tekstin muokkaamisen perusteet

Kun haluat muokata sivun tekstiä, valitse käyttöliittymästä Sivusto

1. Vie hiiresi valitsemasi tekstikentän ylle ja paina Tekstiä ja kuvia -sisältöalueen yläreunan Muokkaa-painiketta. (Jos muokkauspainikkeet ei näy, tarkista, että olet Muokkaustilassa. Paina Muokkaustila-painiketta sivun yläosassa.)

2. Sivulle aukeaa sisältöeditori ( Muokkaa sisältöä -alue).

3. Sisältöeditorissa voit muokata tekstiä samalla tavalla kun useimmissa tekstinkäsittelyohjelmissa.  Rivinvaihdon voit tehdä painamalla Shift + EnterKappalevaihdon saat Enter-painikkeella. Käytä ennalta määriteltyjä tyylimuotoiluja. Voit poistaa sisältöä maalaamalla halutun sisällön ja painamalla Delete-nappia.

4. Tallenna muutokset ennen poistumistasi sisältöeditorista.

5. Jos haluat peruuttaa tekemäsi muutokset, paina  Peruuta.

Sisältöeditorin työkalut