Sivuston julkaiseminen

Sivuston julkaiseminen tapahtuu kirjautumalla omaan tilinhallintaan ja muokkaamalla sieltä sivuston asetuksia.

Huomioithan että sivuston julkaisun voi tehdä vain sivuston omistajaksi merkattu ylläpitäjä.

Mikäli haluat julkaista sivuston omalla verkkotunnuksella se tapahtuu yleisimmin ohjaamalla valittu verkkotunnus julkaistavalle sivustolle. Tämän suorittaa verkkotunnuksen ylläpitäjä ja ohjeet julkaisuun saat julkaistessasi sivustoa.

Kun haluat julkaista sivuston toimi seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu tilinhallintaan osoitteessa https://account.bonsait.fi
  2. Valitse julkaistava sivu ja mene asetuksiin
  3. Valitse 'Julkaise tästä' painike oikeasta reunasta
  4. Valitse verkkotunnus julkaistavalle sivustolle. Voit käyttää joko demosivuston osoitetta, käyttää jo olemassa olevaa verkkotunnusta tai varata uuden verkkotunnuksen
  5. Varmista että tilausvaihtoehto on sopiva sekä laskutustiedot oikein
  6. Paina 'Julkaise' -painiketta
  7. Mikäli valitsit julkaisun verkkotunnuksella saat ruudulle sekä sähköpostiin ohjeet jotka voit lähettää verkkotunnuksen ylläpitäjälle.

Huomioithan että verkkotunnuksen ohjaamiseen sivustolle saattaa kestää joitakin tunteja.