Uutiskirjeen luominen

Toimi näin, kun haluat luoda uuden uutiskirjeen:

1. Valitse sivuvalikosta Uusi sähköpostikampanja.
  2. Sivulle aukeaa Luo uusi sähköpostikampanja -alue.
  3. Valitse alasvetovalikosta uutiskirjepohja.
    Sivupohjat on suunniteltu sivuston toteutuksen yhteydessä. Voit valita tyhjän pohjan tai tai pohjan, jossa on valmiina tekstit, joita muokkaamalla uuden kirjeen teko on helppoa ja nopeaa.
  4. Paina Seuraava-painiketta.
  5. Sivulle aukeaa sisältöeditori.
  6. Sisältöeditorissa voit muokata tekstiä samalla tavalla kun useimmissa tekstinkäsittelyohjelmissa.
    Rivinvaihdon voit tehdä painamalla Shift + Enter.
    Kappalevaihdon saat Enter-painikkeella.
    Käytä ennalta määriteltyjä tyylimuotoiluja.
    Poista sisältöä maalaamalla haluttu kohta ja painamalla Delete-nappia.

Kampanjan perustietojen syöttäminen

Kampanjatietojen syöttämisen jälkeen paina Seuraava -painiketta.

• Kampanjan nimi
    Määritä ylläpidon tarpeisiin selkeä nimi uutiskirjeelle.
  • Viestin otsikko
    Vastaanottajan sähköpostin otsikkokentässä näkyvä otsikko.
  • Viestin lähettäjän nimi
    Vastaanottajalle sähköpostissa näkyvä lähettäjän nimi.
  • Viestin lähettäjän sähköpostiosoite
    Vastaanottajalle näkyvä viestin lähetysosoite.
  • Vastausosoite;
    Sähköpostiosoite, johon mahdolliset vastaukset ohjautuvat.