Uuden sivun luominen

Toimi näin, kun haluat luoda uuden alasivun:

  1. Valitse sivukartasta sivu, jonka alle haluat tehdä uuden sivun.
  2. Paina hiiren oikeaa painiketta ja valitse valikosta Lisää alasivu.
  3. Kirjoita uuden sivun nimi ja paina näppäimistön Enter-painiketta, jotta nimi tallentuu.
  4. Nyt uusi sivu näkyy sivukartassa.
  5. Uusi sivu on luotaessa piilotettuna.
  6. Jos haluat tehdyn sivun linkkivalikkoon, pitää piilotus vielä poistaa.

Saitko kaipaamasi tiedon? Kiitos palautteesta! Palautteesi lähettämisessä ilmeni ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä