Sivun kopioiminen

Kun haluat luoda uuden sivun sivustollesi, kannattaa kopioida jo olemassa oleva sivu. Sivun asettelut ovat valmiina, mikä helpottaa uuden sivun luomista.

Toimi näin, kun haluat kopioida sivun:

  1. Valitse sivukartasta sivu, jonka haluat kopioida.
  2. Paina hiiren oikeaa nappia ja valitse valikosta Kopioi sivu.
  3. Sivusta on nyt luotu kopio.
  4. Muuta kopioidun sivun asetukset ja muokkaa sisältöjen tilalle uudet.

Saitko kaipaamasi tiedon? Kiitos palautteesta! Palautteesi lähettämisessä ilmeni ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä