Sivun uudelleen nimeäminen

Nimetessäsi sivun uudelleen muutat myös linkkivalikossa näkyvää sivun nimeä.

Sivun uudelleen nimeämiseen on kaksi erilaista tapaa:

Tapa 1:

1. Valitse sivu, jonka nimeä haluat muuttaa ja tuplaklikkaa hiiren vasenta painiketta.
  2. Kirjoita uusi sivun nimi ja paina näppäimistön Enter-painiketta.

Tapa 2:

1. Valitse sivu, jonka nimeä haluat muuttaa ja paina hiiren oikeaa painiketta.
  2. Valitse valikosta Sivun ominaisuudet.
  3. Sivulle avautuu Sivun ominaisuudet -alue.
  4. Muuta nimi Sivun nimi -kenttään.
  5. Paina lopuksi Tallenna.

Sivun uudelleen nimeäminen ja sivujen järjestysten muutokset voivat vaikuttaa suunnitellun linkkivalikon ulkoasuun. Yleensä linkkivalikon päätason linkit ja tekstipituudet on suunniteltu sivustokohtaisesti. Jos muutat sivujen nimiä, huomioi uusien nimien pituudet.