Sivujen järjestyksen muuttaminen

Sivukartan järjestystä voidaan muokata helposti vedä ja pudota -toiminnolla.

Muuttaessasi sivukartan järjestystä voit vetää ja pudottaa yksittäisiä sivuja tai sivukokonaisuuksia haluamaasi paikkaan.

Toimi näin, kun haluat muuttaa sivujen järjestystä:

1. Valitse sivukartasta yksittäinen sivu tai sivukokonaisuus, jonka haluat siirtää.
  2. Valitse sivu hiiren vasemmalla painikkeella ja pidä painiketta pohjassa.
  3. Liikuta sivu haluamasi kansion alle.
  4. Vapauta hiiren painike.
  5. Nyt kansio on siirretty halutun kansion alle ja muutos näkyy sivuston rakenteessa sekä julkisella puolella.