Kampanjan lähetys

1. Tarkista esikatselussa vielä viestin tiedot. Jos haluat vielä muokata kirjettä paina Jatka muokkausta -linkkiä.
  2. Voit tarkistaa viestin toimivuuden lähettämällä testiviestin. Kirjoita osoite johon haluat lähettää testiviestin Lähetä testiviesti -kenttään. Paina Lähetä -painiketta.
  3. Jos haluat tallentaa viestin luonnoksena ja muokata sitä myöhemmin paina Tallenna luonnoksena -painiketta. Pääset muokkaamaan luonnoksia painamalla sivuvalikosta Luonnokset-linkkiä
  4. Jos haluat lähettää uutiskirjeen heti valitse Lähetä kampanja heti ja paina Aloita lähetys -painiketta.
  5. Voit myös ajastaa uutiskirjeen lähtemään automaattisesti haluamanasi ajankohtana. Valitse Lähetä kampanja valittuna aikana. Valitse päivämäärä ja aika, jolloin haluat viestin lähtevän ja paina Aloita lähetys -painiketta.

Kun painat Aloita lähetys -painiketta, niin lähetystä EI VOI PERUUTTAA

Viesti lähtee valituille vastaanottajille. Jos haluat tallentaa tehdyn viestin ja lähettää sen myöhemmin, valitse Tallenna luonnoksena. Voit myös muokata kirjettä painamalla Jatka muokkausta -linkkiä