Aineistopankin tiedostot

Aineistopankkiin ladataan kaikki sivuilla olevat tiedostot kuten kuvat, PDF-tiedostot ja tekstidokumentit. Toiminnoiltaan aineistopankki muistuttaa tietokoneen tiedostojen hallintaa.

Jotta tiedostot latautuisivat oikein aineistopankkiin, muokkaa niiden nimeä siten, ettei niissä esiinny erikoismerkkejä tai välilyöntejä. Voit erottaa sanat esimerkiksi väliviivalla "uusi-tiedosto". Vältä myös ä- ja ö-kirjaimia.

Kun teet kansion ja alakansioita, ei niiden järjestystä voi enää jälkikäteen muuttaa tai tiedostojen paikkaa vaihtaa kansiosta toiseen. Jos tiedoston paikkaa vaihtaa toiseen hakemistoon, täytyy se ladata verkkosivustolle uudelleen.

Aineistopankki