Sivun piilottaminen

Sivut näkyvät automaattisesti asiakkaille. Voit piilottaa halutun sivun valikosta, jolloin voit rauhassa valmistella sivun julkaisua.

Toimi näin, kun haluat piilottaa sivun:

1. Valitse sivukartasta sivu, jonka haluat piilottaa, ja paina hiiren oikeaa painiketta.
  2. Valitse valikosta Julkaise / Piilota.
  3. Sivukartassa piilotetun sivun kohdalla näkyy punainen ikoni, eikä sivu näy linkkivalikossa.
  4. Piilotettu sivu näkyy kuitenkin lyhytosoitteen kautta myös julkisesti.

Piilotettu sivu ei näy linkkivalikossa. Se voidaan kuitenkin löytää tai linkittää www-sivun sivukohtaisella lyhytosoitteella.

Sivusto ja sivurakenne
Tähän liittyvät artikkelit
Sivun julkaiseminen